РИТЪРН с международни изявиРИТЪРН с международни изяви

РИТЪРН с международни изяви

Направихме специална пита с флаговете на България и САЩ!

Как да намерите продуктите РИТЪРНКак да намерите продуктите РИТЪРН

Как да намерите продуктите РИТЪРН

Ако в близкия магазин в Пловдив не намирате нашите продукти,
а желаете - позвънете на 032 64 22 86

Вкусен хляб РИТЪРНВкусен хляб РИТЪРН

Вкусен хляб РИТЪРН

Разнообразие от хлябове на хлебозавод Ритърн.

Великденски козунакВеликденски козунак

Великденски козунак

На Великден направихме най-дългия козунак.

Този хляб Ви стига!Този хляб Ви стига!

Този хляб Ви стига!

Хлебозавод Ритърн произвежда
висококачествени хлебни и тестени продукти.

Дамите свързват най-приятните миризми с дома

Ароматът на печен хляб...

Ароматът на прясно изпечен хляб и лимон подобрява настроението на жените, а мъжете се ободряват от мириса на цвъртящ бекон, съобщава в. "Дейли мейл".

Дамите свързват най-приятните миризми с дома. Те харесват също аромата на чисти чаршафи (12%) и наскоро откъснати цветя (9%). Мъжете предпочитат аромати, свързани с храната – цвъртящ бекон (19%), хляб (16%), кафе (11%) и риба с пържени картофи (8%). Но повечето мъже са съгласни, че когато става въпрос за подобряване на настроението, визуалните стимули са по-ефективни.

Най-хубавите гледки, които подобряват настроението на мъжете, са привлекателна жена (55%), красив плаж (40%) и гледане на футболен мач (37%). Британските изследователи открили, че макар половете да се различават относно това какво мигновено повдига настроението им, повечето се нуждаят от стимул по едно и също време – 15,56 ч, малко преди срива в 16 ч.

Проф. Тим Джейкъб, експерт по науката на ароматите в университета в Кардиф, казва, че предпочитанието на жените към ароматите пред визуалните стимули може да бъде обяснено с повишеното им усещане на миризми. "Жените имат по-добро усещане за миризма от мъжете, защото техният мозък е настроен да обработва ароматите по-точно", казва той.

Извън ароматите 28% от участниците в изследването заявили, че целувка от любимия човек повишава настроението им, следвана от душ (16%) и прекарване на време със семейството и приятелите (14%). /БГНЕС