РИТЪРН с международни изявиРИТЪРН с международни изяви

РИТЪРН с международни изяви

Направихме специална пита с флаговете на България и САЩ!

Как да намерите продуктите РИТЪРНКак да намерите продуктите РИТЪРН

Как да намерите продуктите РИТЪРН

Ако в близкия магазин в Пловдив не намирате нашите продукти,
а желаете - позвънете на 032 66 03 02

Вкусен хляб РИТЪРНВкусен хляб РИТЪРН

Вкусен хляб РИТЪРН

Разнообразие от хлябове на хлебозавод Ритърн.

Великденски козунакВеликденски козунак

Великденски козунак

Тази година, точно на Великден, направихме най-дългия козунак.

Този хляб Ви стига!Този хляб Ви стига!

Този хляб Ви стига!

Хлебозавод Ритърн произвежда
висококачествени хлебни и тестени продукти.

Дамите свързват най-приятните миризми с дома

Ароматът на печен хляб...

Ароматът на прясно изпечен хляб и лимон подобрява настроението на жените, а мъжете са ободряват от мириса на цвъртящ бекон, съобщава в. "Дейли мейл".

Дамите свързват най-приятните миризми с дома. Те харесват също аромата на чисти чаршафи (12%) и наскоро откъснати цветя (9%). Мъжете предпочитат аромати, свързани с храната – цвъртящ бекон (19%), хляб (16%), кафе (11%) и риба с пържени картофи (8%). Но повечето мъже са съгласни, че когато става въпрос за подобряване на настроението, визуалните стимули са по-ефективни.

Най-хубавите гледки, които подобряват настроението на мъжете, са привлекателна жена (55%), красив плаж (40%) и гледане на футболен мач (37%). Британските изследователи открили, че макар половете да се различават относно това какво мигновено повдига настроението им, повечето се нуждаят от стимул по едно и също време – 15,56 ч, малко преди срива в 16 ч.

Проф. Тим Джейкъб, експерт по науката на ароматите в университета в Кардиф, казва, че предпочитанието на жените към ароматите пред визуалните стимули може да бъде обяснено с повишеното им усещане на миризми. "Жените имат по-добро усещане за миризма от мъжете, защото техният мозък е настроен да обработва ароматите по-точно", казва той.

Извън ароматите 28% от участниците в изследването заявили, че целувка от любимия човек повишава настроението им, следвана от душ (16%) и прекарване на време със семейството и приятелите (14%). /БГНЕС